Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک اول - رییس سازمان خصوصی سازی گفت: سهامداران برای دریافت سود سهام عدالت، شماره شبای حساب خود را از ساعت ۲۴ سه‌شنبه به سامانه سهام عدالت ارسال کنند.
به گزارش بانک اول به نقل از ایبنا عبدالله پوری حسینی با بیان اینکه تا امروز نزدیک به 30 میلیون مراجعه به سامانه سهام عدالت برای دریافت صورتحساب انجام شده که حدود سه و نیم میلیون مراجعه تکراری بوده است، افزود: حدود 49 میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند که از این تعداد حدود 2 میلیون نفر فوت کرده اند و در عمل از 47 میلیون و 200 هزار نفر باقیمانده تاکنون 26 میلیون و 500 هزار نفر یعنی 53 درصد واجدان شرایط به سامانه مراجعه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مشمولان حتی با آغاز مرحله دوم یعنی اعلام شماره حساب شبا باز هم می توانند تا شهریورماه با مراجعه به سامانه، صورتحساب خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه گروه‌هایی که درآمد پایین‌تری داشتند بیشترین مراجعه به سامانه داشته اند، تصریح کرد: روستاییان و عشایر بیشترین مراجعه به سامانه را داشتند و بعد از آنها مشمولان کمیته امداد و بهزیستی، کارگران فصلی و بعد از آنها کارمندان و بازنشستگان به ترتیب قرار می‌گیرند.
پوری حسینی گفت: به این ترتیب کارمندان و بازنشستگان با 32 درصد کمترین مشارکت را در گرفتن صورتحساب و مشارکت در این طرح داشته اند.
وی افزود: استان های ایلام، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بیشترین مشارکت و مراجعه به سامانه را داشته اند و استان تهران، یزد، اصفهان، سیستان و بلوچستان و قم ضعیف ترین مشارکت را داشته اند.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: در مرحله اول همچنین مشمولان می توانند بعد از دریافت صورتحساب مابه التفاوت سهام خود را نقدی پرداخت کنند که تاکنون 3 میلیارد و 700 میلیون تومان توسط مشمولان سهام عدالت پرداخت شده است.
پوری حسینی افزود: اگر همه مشمولان می خواستند که مابه التفاوت سهام خود را بپردازند باید حدود 19 هزار و 500 میلیارد تومان می پرداختند که رقم 3 میلیارد و 700 میلیون تومانی فعلی در مقایسه با رقم گفته شده بسیار ناچیز است.
وی گفت: سهامی که از محل سود 10 ساله و تخفیف به مشمولان بهزیستی و کمیته امداد و آورده نقدی مشمولان تاکنون قابل واگذاری است، 26 هزار و 600 میلیارد تومان است اما سهام تخصیص یافته به ازای هر نفر یک میلیون تومان ، 47 هزار میلیارد تومان است که اگر بقیه آن را سهامداران به صورت نقدی پرداخت نکنند بیش از 26 هزار و 600 میلیارد تومان واگذار نخواهد شد و بقیه سهام برگشت داده می شود.
رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه از ساعت 24 روز 30 فروردین مرحله دوم ساماندهی سهام عدالت با اعلام شماره حساب و کد شبا مشمولان به سامانه آغاز می شود، گفت: سهامداران توجه کنند که اصلا نیازی به عجله کردن و اعلام شماره حساب به سامانه نیست و می توانند تا شهریورماه این کار را انجام دهند.
وی گفت: اگر سهامداری در بانک شماره حساب دارد اما شماره حساب او کد شبا ندارد می تواند به بانک مراجعه و کد شبا دریافت کند. برای افتتاح حساب و یا گرفتن کد شبا نیز نیازی به عجله برای مراجعه به بانک ها وجود ندارد.
پوری حسینی با بیان اینکه هر فرد مشمول سهام عدالت باید کد شبا مخصوص خود را داشته باشد، گفت: این کد دارای دو حرف انگلیسی و 24 عدد است که اگر در سامانه عدد کمتری ثبت شود، سامانه، اعلام اشتباه به مشمول خواهد کرد.
وی افزود: حتی اگر مشمول صغیر باشد و به سن قانونی نرسیده باشد می توان با مراجعه به بانک برای او حساب و کد شبا باز کرد، بنابراین اگر فرد شماره حساب متعلق به خود را نداشته باشد، هیچ پولی نمی توانیم به وی بدهیم.
پوری حسینی گفت: برای نمونه اگر در یک خانوار، 4 نفر مشمول سهام عدالت هستند باید هر چهار نفر جداگانه دارای شماره حساب شبا باشند و آن را به سامانه ارائه دهند. شماره شبای سرپرست خانوار برای همه اعضای خانوار مشمول سهام عدالت، کافی نیست و همه باید حساب شبا را ارائه کنند.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: در سال 95 برای 190 بنگاه دولتی مزایده برگزار کردیم که در نهایت 143 بنگاه را فروختیم و میزان موفقیت ما در این سال 76 درصد بوده است که در طول عمر سازمان خصوصی سازی بی نظیر است.
وی افزود: برای برخی از این بنگاه ها بیش از یکبار مزایده برگزار کردیم که در مجموع 255 مزایده در سال 95 برگزار شد. تعهدات بودجه ای ما در سال گذشته 16 هزار و 500 میلیارد تومان بود که تا پایان سال 15 هزار و 726 میلیارد تومان وصولی داشتیم که یعنی 95 درصد تحقق بودجه. امسال 120 عنوان شرکت و 325 مورد بنگاه دولتی در فهرست واگذاری قرار خواهد گرفت.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۸۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

تین نیوز

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟